Zap-Zuppe

Hurtig reje-suppe med abrikos
Suppen er velegnet i en snæver vending – hvis der lige skal laves lidt aftensmad før folk tager hjem efter en søndagsfrokost. En suppe jeg har lært at lave af Annemette, og som videregives her på utallige opfordringer.

4 tsk. karry
½ tsk. chilliflager
1 litter bullion – terning – grønsag eller kylling
2 store dåser abrikoser
2 ds. hakkede tomater
500 g rejer.
Bedst med frisk hakket koriander, eller frossen koriander.
Græsk Yougurt 10%

Åben dåserne. Skær abrikoserne i store tern, gem væden til suppen.
Tag en stor gryde. Svits karry og chilliflager. Hæld kogende bulion i. Hæld de hakkede tomater i sammen med væden fra abrikoserne. Når det hele koger hældes koriander, hakkede abrikoster og rejer i, og gryden tages af.

Suppen serveres evt med friskhakket koriander og græsk yougurt til.